Asociatia ANGEL

RSS Asociatia ANGEL
ANGELpress este un portal si un spaţiu on-line de strângere a informatiilor de valoare din mediul ONG si din toate domeniile vietii sociale.

ANGELpress vine în întâmpinarea unei cereri tot mai mari de informare rapidă, de educare şi documentare, de înlesnire a lucrului complex efectuat de cercetătorii fenomenului ONG.
Slaba ofertă românească existentă pe Internet, reprezentată mai ales prin încercări ale unor amatori care prezintă texte aleatoare şi pregătite nesatisfăcător, a determinat demersul nostru, care ţinteşte a fi unul profesionist.

Este prima iniţiativă românească în domeniu, propunându-şi nu o simplă pagină web, ci o adevărată deschidere către acel spatiu virtual fundamental ce prezinta informatii intr-o prezentare arborescenta.

Programul a fost constituit cu scopul ca informatia din domenii umanitare, educativ-culturale si spirituale sa fie furnizata utilizatorilor care o acceseaza folosind mijloacele moderne de comunicatie IT, astfel incat sa poata fi folosita, prelucrata si adaptata rapid de catre utilizatori.

Esenţa demersului constă în transpunerea electronică a conţinutului unei baze informationale si culturale româneşti, cu aplicaţie pentru educare, informare şi documentare, accesibilă prin Internet. Pagina web se construieşte într-o viziune globală a spiritualităţii universale.


Cuvinte asociate cu acest site: portal spiritual, portal spiritualitate, portal web

ro
1
0.0/5 din 0 evaluare
0
Asociatia ANGEL

Site-uri asemanatoare cu Asociatia ANGEL

Portal spiritual
Portal spiritual, director web gratuit romanesc, director web seo, director web fara link...